NEGATIVE STUDIO
existing non-conforming

Silver Lake House

Limited to the existing foundation, this house lifts the inhabitant up high to take advantage of sweeping views of the Silver Lake Reservoir, the Griffith Observatory, the Hollywood Sign and Lautner's Silver Top house.  Designed to direct views toward the landscape and away from unfortunate neighboring buildings, the rooms are both private and open.  The dining room and office are cantilevered out over the pool and toward the distance.  

 

Status: Built
Location: Los Angeles, CA
My Role: Designer
Additional Credits: Built by Extraordinary Real Estate.

1.jpg
2.jpg
3.jpg
4.jpg
5.jpg
6.jpg
7.jpg
8.jpg
9.jpg
10.jpg
11.jpg
12.jpg
13.jpg
14.jpg
15.jpg
16.jpg
17.jpg
18.jpg
19.jpg
20.jpg
21.jpg
22.jpg
23.jpg
24.jpg
25.jpg
26.jpg
27.jpg
28.jpg
29.jpg
30.jpg
31.jpg
32.jpg
33.jpg
34.jpg
35.jpg
Silver Lake House.jpg